• 1250x380_Bio

Dr. med. dent Κατερίνα Πολυχρόνου
Διδάκτωρ- Πτυχ. Πανεπιστημίου Αμβούργου,
Τ. Επιμ. Θεραπευτικής &Προσθετικής Πανεπιστημιακής Κλινικής Αμβούργου,
Μετεκπαίδ. Αισθητική Οδοντιατρική Smile Design New York University.  

Για πάνω από 25 χρόνια, η Κατερίνα Πολυχρόνου παρέχει άρτιες υπηρεσίες Επανορθωτικής και Αισθητικής Οδοντιατρικής, Προσθετικής και Εμφυτευματολογίας- με έμφαση στην επιστημονική προσέγγιση και την ολιστική υγεία των ασθενών της.

Σπούδασε Οδοντιατρική στην ZMK – Klinik Eppendorf του Αμβούργου. Συνεργάστηκε με το ίδιο Πανεπιστήμιο ως επιστημονικός συνεργάτης, αποκτώντας πολύτιμη ακαδημαϊκή, ερευνητική και ιατρική εμπειρία σε όλο το φάσμα της προσθετικής, επανορθωτικής και προληπτικής οδοντιατρικής.

Mε την ολοκλήρωση της διδακτορικής της διατριβής, απέκτησε τον τίτλο Dr. med. dent. Συνέχισε τη μετεκπαίδευση της στον τομέα της αισθητικής οδοντιατρικής και smile design στο NYU (New York University College of Dentistry , USA).

Διετέλεσε επίτιμο μέλος της DGZMK.
Εργασίες της έχουν δημοσιευτεί σε οδοντιατρικά συνέδρια στη Γερμανία. Έχει συνεργαστεί με επιστήμονες διεθνούς κύρους στους τομείς αισθητικής, εμφυτευματολογίας, περιοδοντολογίας, laser και αναδιαμόρφωσης χαμόγελου. Έχει παρουσιάσει εργασίες ασθενών της σε σεμινάρια στη Νέα Υόρκη και έχει συμμετάσχει ως visitor dentist σε αντίστοιχες παρουσιάσεις κορυφαίων επιστημόνων της αισθητικής οδοντιατρικής.

Παρακολουθεί συνεχώς διεθνή συνέδρια και εκπαιδευτικά προγράμματα. Αναλαμβάνει περιστατικά τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό σε συνεργασία με ένα δίκτυο κλινικών και ειδικών επιστημόνων.